Sky Radio Hitlijst NL

Cyril verovert de eerste plaats met kersverse zomerhit 'Stumblin’ In'

18 juli 2024 08:36
Sky-summer

Sky Radio presenteert morgen 19 juli de Sky Summer Top 101, een bijzondere hitlijst met zonnige zomerhits, samengesteld door de luisteraars van het nonstop radiostation. De lijst bevat zowel nieuwe als klassieke nummers, met de Australische dj en producer Cyril op nummer één met zijn hit ‘Stumblin’ In’.

Met temperaturen die richting de 30 graden gaan en het einde van het schooljaar in het noorden van het land, is het perfecte moment aangebroken om naar het strand te gaan. Sky Radio speelt hierop in met de Sky Summer Top 101, een non-stop lijst van zomerse nummers die de hele dag te horen is van 09:00 uur tot 18:00 uur.

De luisteraars van Sky Radio hebben afgelopen week gestemd op hun favoriete zomerhits. Hoewel klassiekers zoals ‘Summer of 69’ van Bryan Adams en ‘Bailamos’ van Enrique Iglesias nog steeds populair zijn, is er ook ruimte voor nieuwe hits. Cyril’s ‘Stumblin’ In’, een remix van de hit van Chris Norman & Suzi Quatro uit 1978, staat dit jaar bovenaan de lijst.

Top 10 Zomerhits

  1. Stumblin’ In - Cyril
  2. Lambada - Kaoma
  3. Despacito - Luis Fonsi ft. Daddy Yankee
  4. Club Tropicana - Wham!
  5. Summer Jam 2023 - Underdog Project
  6. Summer Of 69 - Bryan Adams
  7. Me Pase - Enrique Iglesias ft. Farruko
  8. Year of Summer (acoustic) - Niels Geusebroek
  9. Summer Nights - John Travolta & Olivia Newton John
  10. This World Is Our Home - Douwe Bob

Of je nu onderweg bent, op het strand ligt of in de tuin aan het barbecueën bent, met de Sky Summer Top 101 wordt elke zomerdag een succes. Stem morgen af op Sky Radio voor de ultieme zomerervaring.

Meer over

sky radio sky summer top 101

Gerelateerde artikelen