NPO FunX Hitlijst NL

FunX organiseert exclusief optreden van Cho tijdens DiXte 1000

14 oktober 2024 09:47
FunX DiXte 1000

NPO FunX biedt luisteraars de kans om een exclusief optreden van hiphopartiest Cho bij te wonen tijdens de DiXte 1000 Exclusive. Deze intieme livesessie zal plaatsvinden in de A’DAM Toren in Amsterdam, waar een selecte groep fans aanwezig mag zijn. Om kans te maken op tickets, kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete nummers voor de FunX DiXte 1000, een hitlijst samengesteld door het publiek.

De stemperiode is geopend en duurt tot woensdag 30 oktober. De DiXte 1000-lijst wordt bekendgemaakt op vrijdag 1 november, waarna het publiek opnieuw kan stemmen op de top 3. De finale ontknoping en de onthulling van de top 3 vindt plaats op vrijdag 8 november, wanneer de laatste nummers van de lijst worden gedraaid.

Cho, die al meer dan tien jaar hits levert zoals “Popalik” en “Misschien wel hè”, treedt op als de exclusieve artiest van deze editie. Hij staat bekend om zijn persoonlijke nummers en optredens in uitverkochte zalen, zoals AFAS Live en het Koninklijk Theater Carré. Vorig jaar was hij vertegenwoordigd met twaalf nummers in de DiXte 1000, wat zijn invloed op de Nederlandse hiphopscene onderstreept.

De FunX DiXte 1000 wordt uitgezonden van zaterdag 2 november tot en met vrijdag 8 november via FunX, FunX.nl en de NPO Luister-app.

Afbeelding: Cho (foto NPO FunX)

Meer over

dixte 1000 NPO FunX

Gerelateerde artikelen