KINK Hitlijst NL

KINK Zeroes Week: De ultieme throwback naar de jaren 00!

21 mei 2024 11:03
KINK Zeroes top 100

De dansende bananen, mp3-spelers en de hypnotiserende visualizer van Windows Media Player zijn terug! Van 17 tot en met 24 mei dompelt KINK je onder in de nostalgie van de jaren 00. Het radiostation brengt dan de beste muziek uit die tijd, inclusief hoogtepunten van bands als de White Stripes, blink-182, Paramore, The Killers en Editors.

Livesessies en gastpresentatoren

Elke ochtend tijdens de KINK START-show met Michiel Veenstra kun je genieten van een livesessie van The Sheer-frontman Bart van Liemt. Daarnaast zet KINK dagelijks een klassiek album uit de zeroes extra in de schijnwerpers, met veel tracks van die plaat.

Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond geeft het station het nostalgische stokje door aan gastpresentatoren. Dit jaar zijn Torre Florim (De Staat), Blaudzun en Wodan Boys elk een uur lang te horen op KINK, waarbij ze hun favoriete zeroesmuziek delen.

De KINK Zeroes Top 100

En dan, op vrijdag 24 mei, sluiten KINK de Zeroes Week af met een knaller: de KINK Zeroes Top 100. Vanaf 09:00 uur hoor je de 100 meest aangevraagde tracks uit de jaren 00. Welke nummers hebben de tand des tijds doorstaan en verdienen een plek in deze ultieme lijst? Tune in en herbeleef de soundtrack van het decennium!

De onbetwiste zeroes hits van 2023

De KINK Zeroes Top 100 van 2023 zag er als volgt uit:

  1. “In The End” - Linkin Park
  2. “The Pretender” - Foo Fighters
  3. “I Bet You Look Good on the Dancefloor” - Arctic Monkeys
  4. “Papillon” - Editors
  5. “Knights of Cydonia” - Muse

Meer over

kink 00s

Gerelateerde artikelen