Q-Allstars Hitlijst BE

Stem nu voor de Hete 100 van Q-Allstars

25 juli 2024 09:00
Q-Allstars Hete 100 2024

Het is weer zover! Qmusic lanceert de Hete 100 op hun digitale themakanaal Q-Allstars. Luisteraars kunnen nu stemmen op hun favoriete zomerse classics. Of het nu gaat om hits met een zomers gitaartje, songs die ultieme festivalherinneringen oproepen, of nummers die castagnetten spontaan laten klapperen, ze horen allemaal thuis in deze lijst. Stemmen kan via de website van Qmusic, waar je jouw favoriete zomerse tracks kunt selecteren en zo de ultieme zomerplaylist kunt samenstellen.

Q-Allstars

Q-Allstars is het digitale themakanaal van Qmusic, waar je de beste classics kunt beluisteren. Het kanaal richt zich op een breed scala aan muziekgenres en biedt luisteraars de mogelijkheid om te genieten van tijdloze hits. Met programma’s die worden gepresenteerd door bekende Qmusic-dj’s, zoals Tom De Cock en Sean Dhondt, is er altijd iets te beleven op Q-Allstars. Of je nu op zoek bent naar nostalgische nummers of nieuwe ontdekkingen, Q-Allstars heeft voor ieder wat wils.

Hoe te luisteren

Je kunt Q-Allstars beluisteren via de website van Qmusic of via de Qmusic-app. Ga naar de Qmusic-website en zoek naar Q-Allstars om direct te beginnen met luisteren. Of download de Qmusic-app op je smartphone of tablet, open de app, zoek naar Q-Allstars, en geniet van de muziek waar en wanneer je maar wilt.

Meer over

Hete 100 zomer qmusic

Gerelateerde artikelen