Qmusic (NL) Hitlijst NL

Vanaf maandag gaat de zomer van start met de Q-top 500 van de Zomer op Qmusic

12 augustus 2023 07:11
QmusicZomerTop500

Na weken van regen en wind, lijkt de langverwachte zomer eindelijk haar intrede te doen. Om dit te vieren en de zonnige vibes te omarmen, lanceert Qmusic op maandag 14 augustus de langverwachte "Q-top 500 van de Zomer." Een hitlijst vol met de meest vrolijke en zomerse deuntjes die de radiogolven zullen vullen terwijl de temperaturen langzaam maar zeker omhoog kruipen.

Deze jaarlijkse muzikale viering van de zomer begint op maandag 14 augustus en zal gedurende de week luisteraars trakteren op een opeenvolging van de 500 leukste zomerhits. Van zonnige popdeuntjes tot aanstekelijke reggaeton en dansbare elektronische beats, de lijst belooft een muzikale reis te worden die de luisteraars in de juiste stemming brengt voor de langverwachte zomerdagen.

Hoewel de zomer zich eerder terughield, lijkt het weer nu gunstiger te worden, en wat is er beter dan dat te vieren met de beste muzikale begeleiding? De Q-top 500 van de Zomer zal de perfecte soundtrack bieden voor picknicks in het park, roadtrips met vrienden, en luie dagen aan het strand.

De ontknoping van deze hitlijst vol zomerse klanken is gepland voor vrijdag 18 augustus, rond 14 uur. Luisteraars kunnen zich voorbereiden op een spannende eindstrijd om te ontdekken welke zomerhit de felbegeerde eerste plaats zal claimen.

Meer over

zomer qmusic

Gerelateerde artikelen