VRT Radio2 Hitlijst

VRT Radio 2 viert Franse nationale feestdag met de Benebene Franse 100

13 juli 2023 11:50
VRT Radio 2 Benebene Franse 100

Op vrijdag 14 juli zullen de Fransen hun nationale feestdag vieren, en dit jaar zal VRT Radio 2 meedoen aan de festiviteiten door Franstalige muziek in de schijnwerpers te zetten. Naast het eren van Franse muziek uit het thuisland, zullen ze ook de aandacht vestigen op de muzikale bijdragen van Franstalige artiesten uit België.

Om de luisteraars actief bij het evenement te betrekken, heeft Radio 2 een unieke kans gecreëerd om hun drie favoriete Franstalige nummers te kiezen. Tot vanavond 18 uur kunnen luisteraars hun inzendingen doorgeven. Dit geeft iedereen de gelegenheid om hun persoonlijke voorkeuren te delen en bij te dragen aan de ultieme Benebene Franse 100-afspeellijst.

Op vrijdag 14 juli kunnen muziekliefhebbers vanaf 9 uur 's ochtends afstemmen op VRT Radio 2 om te genieten van de Benebene Franse 100. De lijst zal een prachtige selectie zijn van de meest geliefde en iconische Franstalige nummers, samengesteld op basis van de inzendingen van de luisteraars. Het belooft een dag vol muzikale verwennerij te worden voor alle fans van de Franse taal en cultuur.

VRT Radio 2 staat bekend om zijn diverse muziekprogrammering en dit evenement is een uitgelezen kans om het belang en de invloed van Franstalige muziek te benadrukken. Of het nu gaat om tijdloze klassiekers, hedendaagse hits of ontdekkingen uit de Belgische muziekscene, de Benebene Franse 100 zal een eerbetoon zijn aan de rijkdom en diversiteit van het Franstalige muzikale erfgoed.

Dus zorg ervoor dat je jouw favoriete Franstalige nummers indient voordat de deadline om 18 uur verloopt. En vergeet niet af te stemmen op VRT Radio 2 op vrijdag 14 juli vanaf 9 uur 's ochtends om te genieten van de speciale uitzending van de Benebene Franse 100.

Meer over

benebene frankrijk vrt radio 2

Gerelateerde artikelen